FAQ

Hvilket program skal jeg bruge?
For at se video på vores side skal du bruge Microsoft Media Player. Den er gratis og vil i de fleste tilfælde allerede være installeret på din PC. Hvilken version, du skal bruge, afhænger af hvilket styresystem, du kører. Hvis Media Player mangler på din PC, så kan du hente den her: Windows media download


Indslaget starter ikke?
Test først om det kun er dette indslag, den er gal med - eller om det også gælder de øvrige indslag fra samme udsendelse - eller om det gælder alle indslag i det hele taget.
Er det kun det aktuelle indslag, eller kun denne udsendelse, der volder kvaler, så kontakt os venligst (se nedenfor).
Kan du slet ikke afspille indslag, så tjek fx. om din firewall udelukker afspilning af disse filer. Hvis du sidder på et netværk, så kontakt venligst din netværksadministrator. Enkelte browsere kan ikke lide afspil-funktionen, hvor du krydser af og spiller flere indslag. Prøv i stedet at klikke på et indslags titel. Så burde det virke.


Hastighed og kvalitet
Billedets kvalitet afhænger af den hastighed, du er i stand til at modtage med. Vi har designet vores tilbud til ISDN modem, og dækker nu helt op til 256 K. Det vil sige, at ADSL-opkoblinger vil opleve den bedste kvalitet.


Netscape 8.0
Det er muligt at se udsendelserne med Netscape 8.0. Gør følgende: Klik på ikonet nederst i venstre hjørne og vælg at Netscape skal identicifere sig som Internet Explorer.
Under Tools/Options "Site Control" vælger du "I Trust This Site" og krydser af for ActiveX.


Ingen lyd på indslaget?
Hvis dit modem ikke er hurtigt nok kan det give problemer. Se "hastighed og kvalitet".


Hvordan kopierer jeg et indslag?
Det må du slet ikke. Alt materiale er omfattet af ophavsretsbeskyttelse - og tilhører hver enkelt region. Hos den regionale station kan du købe en kopi til privat brug. Besøg dem på deres hjemmesider.


Links

Kan jeg ikke selv bestemme min start-region?
Jo, nederst på denne side kan du klikke i et felt og gemme en såkaldt cookie på din computer. Næste gang du besøger tv2regionerne.dk husker den dit valg


Kan jeg afspille indslagene i Windows Mediaplayer?
Ja. Nederst på denne side kan du vælge dette som fast indstilling. Konkret placeres der en cookie på din computer, så den i fremtiden husker dit valg. OBS! Når du vælger at afspille i Mediaplayeren i stedet for vores designede vindue, kan du ikke lave en liste over indslag, der skal afspilles.


Skærmstørrelse
TV-billedet er det vigtigste i vores tjeneste. Derfor får det god plads på skærmen. Vi anbefaler at du sætter skærmen til en indstilling på 1024x768 - eller højere. Du kan dog også bruge vores "mini"-player


Kontakt
Hvis du ikke kan løse dine problemer ved hjælp af vores gode råd her på siden, er du velkommen til at kontakte os på webmaster@tv2bornholm.dk


Musik og rettigheder
Musikken på denne Internet-tjeneste er stillet til rådighed med tilladelse fra KODA og NCB.


Arkiv og søgning
Vi gemmer vores større udsendelser i et år. Det giver dig et TV-arkiv med video nok til 100 døgn ved skærmen!

Du kan søge i hele arkivet vha. den lille kalender, hvis du leder efter en begivenhed eller nyhed, hvor du kender region og dato.

Tekstsøgninger foretages bedst med ET ord. Og helst kun en DEL af ordet. Fx. "sygeplej" i stedet for sygeplejersker.

Du kan højst søge efter to ord - du vil så både få indslag med det ene eller det andet eller begge ord.

Og husk - vores tekst om indslagene er ganske kort. Derfor skal du måske søge flere gange før du finder det, du søger. Fx. er det sjældent man kan søge vha. navne på personer, der er med i indslagene.

Indstillinger

Vælg din foretrukne region
(Startside)


Vælg om indslag skal vises i hjemmesiden eller direkte i mediaplayeren